התמחות: חרדה,דיכאון,בעיות משפחתיות ,לקויות למידה,בעיות שינה ,משברי חיים ,הפרעות אכילה ,הדרכת הורים
אזור בארץ: תל אביב וגוש דן
שפה: עברית
אתם מוזמנים לקליניקה נעימה ושקטה במרכז ת''א. בה אני משלבת פסיכותרפיה בגישה פסיכואנליטית בעבודה עם כתיבה.
התמחות: טיפול בנשים צעירות סביב חרדות, דיכאון, מערכות יחסים, דימוי עצמי, הקהילה הגאה, משברים ואובדנים
אזור בארץ: שרון,כפר סבא
שפה: עברית,אנגלית
פסיכותרפיסטית מומחית בטיפול במתבגרות ונשים צעירות המתמודדות עם בטחון עצמי נמוך, קשיים במערכות יחסים, זוגיות, אתגרים במקום עבודה, קושי באימהות, דחייה חברתית, אכילה רגשית, דיכאון.
התמחות: חרדה ופוביה, דיכאון, טראומה אבל ואובדן, לקויות למידה, כאב כרוני, משבר תעסוקתי, בריאות הנפש
אזור בארץ: קרית טבעון,צפון,אונליין
שפה: עברית,אנגלית
פסיכותרפיסט (CBT), מומחה בטיפול ממוקד ומכוון תוצאות לגברים ובני נוער, מנוסה בטיפול בטראומה, חרדה ודיכאון (EMDR). מלווה צמיחה וריפוי דרך משברי החיים
התמחות: טיפול בילדים , נוער ומתבגרים, הדרכת הורים, חרדה, פוביה, דיכאון, פוסט טראומה והתמודדות עם משברי חיים
אזור בארץ: בקעת אונו
שפה: עברית
פסיכותרפיסטית המתמחה בטיפול בהפרעות חרדה, פוביות, PTSD והתמודדות עם משברים בחיים . טיפול במתבגרים, מבוגרים והדרכת הורים.
התמחות: משברי חיים, דיכאון, חרדה, פוסט טראומה, אבל ואובדן, פגיעות מיניות, טיפול זוגי, להט''ב, סיבות פסיכוסומאטיות ועוד.
אזור בארץ: שפלה,דרום
שפה: עברית,ספרדית,אנגלית
הקשר עם המטופלים הוא הבסיס ליכולת שלי לעזור להם. אמפתיה וחום מאפשרים לי להתאים את עצמי אליהם ולהתחבר לחווית המטופל, בדרך שתראה את הקושי ותאפשר צמיחה שלו
התמחות: טיפול בילדים: קשיי ויסות, חרדות, בעיות התנהגות.
טיפול במבוגרים: התמכרויות,בריאות הנפש,הדרכת הורים,התמודדות עם משברי חיים
אזור בארץ: חיפה,אונליין
שפה: עברית
עובדת עם מבוגרים, ילדים ונוער, הדרכות הורים. קשיים בויסות, רגישות חושית, בעיות התנהגות, חרדה, דיכאון, משברי חיים
התמחות: התמודדות עם משברי חיים, גיבוש זהות עצמית, קשיים רגשיים, מעברים, קשיים בדימוי עצמי ,קשיים בהורות
אזור בארץ: תל אביב וגוש דן,רמת גן
שפה: עברית
פסיכותרפיסטית מטפלת באומנות, מטפלת במבוגרים המחפשים את הליווי המיקצועי מתוך רצון להתבוננות פנימית ויצירת שינוי. הטיפול כולל בנוסף לשיחות שימוש בכלים נן וורבליים בהתאם לצורך.
התמחות: הדרכת הורים, חרדה ופוביה,דיכאון, טיפול בילדים, במתבגרים ובמבוגרים.
אזור בארץ: ירושלים
שפה: עברית
מטפלת בבמבשרת ציון ובירושלים. פסיכותרפיסטית ומטפלת באמנות בעלת ניסיון ארוך שנים בטיפול בילדים, במתבגרים מבוגרים והדרכת הורים.
התמחות: קשיי קשב וריכוז, קשיים בוויסות החושי, חרדה חברתית והדרכת הורים. משברי חיים, דכאון ופוסטראומה.
אזור בארץ: תל אביב,רעננה
שפה: עברית,אנגלית
MA דרמה תרפיסטית ומטפלת באומנויות. מטפלת מזה שנים בילדים, נוער מבוגרים ומדריכה מטפלים. מטפלת בגישה פסיכודינאמית בשילוב שיטות קוגניטיביות התנהגותיות במגוון קשיים. מטפלת בEMDR.
התמחות: חרדה ופוביה, דיכאון, בעיות משפחתיות וזוגיות, הדרכת הורים, התמודדות עם משברי חיים, טיפול במתבגרים.
אזור בארץ: ירושלים,אונליין
שפה: עברית,אנגלית
אני מטפלת מנוסה למבוגרים, מתבגרים וילדים. בנוסף, אני מדריכת הורים ומאבחנת פסיכודיאגנוסטית. פנייה לטיפול היא בעיני צעד אמיץ בכיוון של התבוננות עצמית ויצירת שינוי בחייך.
התמחות: דיכאון,אבל ואובדן,פוסט טראומה,התמודדות עם משברי חיים
אזור בארץ: שרון,הרצליה,רמת השרון
שפה: עברית
פסיכואנליטיקאית יונגיאנית , פסיכותרפיסטית. טיפול פרטני וזוגי. התמחות : חרדה , דיכאון, משברי חיים, פוסט טראומה. טיפול פסיכודינמי המשלב עבודה עם חלומות.
התמחות: משברים אישיים, זוגיים ומשפחתיים, גירושין, קושי ביצרת קשר זוגי, עליה, בעיות במיניות, חרדה ודכאון, הדרכת הורים, מטפלת במיינדפולנס, מטפלת EMDR.
אזור בארץ: תל אביב וגוש דן,מרכז,אונליין
שפה: עברית, רוסית
מטפלת פרטנית, זוגית ומשפחתית מוסמכת, מטפלת במוזיקה, מטפלת במיינדפולנס, EMDR, מתמחה בטיפול מיני. עובדת עם זוגית, משפחות, פרטניים, מבוגרים ומתבגרים. משלבת גישות שונות בטיפול.
התמחות: טיפול באמנות; יחסי הורים - ילדים, EMDR, מיינדפולנס, התמודדות עם משברי חיים, טראומה, הדרכת הורים.
אזור בארץ: אזור השרון, נתניה, עמק חפר
שפה: עברית
שמי עינת, מטפלת באמנות בשילוב כלים נוספים (cpp, emdr). מטפלת בילדים, מתבגרים ומבוגרים, מלווה הורים. מאמינה בקשר טיפולי מיטיב כבסיס ליצירת מרחב לחקירה, גילוי, צמיחה וריפוי.
התמחות: בריאות הנפש, חרדה ופוביה, דיכאון, טיפול הורים, התמודדות עם משברי חיים, טיפול במתבגרים
אזור בארץ: פרדס חנה / כרכור / בנימינה
שפה: עברית
עו''ס קלינית, עם ניסיון עשיר בטיפול במבוגרים, בני נוער וילדים טיפול בדיכאון, חרדה, משברים, זהות, יחסים, קשיים במשפחה מאמינה כי טיפול טוב מטרתו לחזק, לשפר, לעזור ולתמוך במטופל/ת
התמחות: בעיות במיניות וזהות מינית,בעיות משפחתיות וזוגיות,פוסט טראומה,הדרכת הורים,התמודדות עם משברי חיים,טיפול במתבגריםף הפרעות אכילה, חרדות, הפרעות קשב וריכוז, התנהגויות כפיתיות, ליווי תהליכי אימוץ ו תהליכי פונדקאות
אזור בארץ: אשקלון,קרית גת והסביבה, אשדוד והסביבה, אזור הדרום
שפה: עברית,אנגלית, איטלקית
מטפלת מנוסה מאוד בעבודה עם ילדים, מבוגרים, מתבגרים ונוער, אלימות במשפחה, סדרי דין - הורות וילדות בצל גירושין, פגיעות מיניות, נוער במצוקה , זהות בסימן שאלה.
מטפלת באומנות או מטפל בהבעה ויצירה הוא מי שסיים לימודי הסמכה כתואר שני לטיפול באמצעים אומנותיים או לימודי הסמכה של שנתיים עד שלוש שנים בטיפול באומנות. קיימים מסלולים לתרפיה בהבעה ויצירה באוניברסיטאות ובמכללות השונות בארץ, בכללן שלוחות של אוניברסיטאות מחו"ל. הכרה במעמד של מטפל באומנות על ידי משרד הבריאות עדיין לא הוסדרה בחוק ומטפלים מסויימים או מסלולי הכשרה מסויימים מוכרים ואחרים לא.
כאשר ערוץ הדיבור חסום – כאשר יש קושי להפיק שפה, או כאשר אוצר המילים מצומצם מכדי להביע את מנעד הרגשות והתחושות או המחשבות, כאשר קיים קושי רגשי להביע טווח רגשות או לתאר תחושות בשל מחסומים ומנגנוני הגנה- במקרים אלו ובמקרים נוספים עבור רבים הערוצים האומנותיים יכולים לסייע. דרך הבעה אומנותית מאפשר המטופל למטפל להציץ אל תוך עולמו הרגשי, ולהביע באמצעים אחרים את קשייו ועולמו הרגשי החבוי.
קיימים ערוצים אומנותיים רבים אשר יכולתם לסייע בקשיים רגשיים הוכחה ונבדקה: טיפול באומנות, טיפול במוסיקה, טיפול בתנועה, פסיכודרמה, ביבליותרפיה (טיפול באמצעות כתיבה והבעה ספרותית), סיוע בעזרת בעלי חיים או רכיבה טיפולית. סוגים נוספים של טיפולים בהבעה ויצירה מתחדשים ונוצרים כגון - טיפול בצילום , טיפול בבישול ועוד.
חשוב כי האדם הפונה לסוג זה של טיפול יבחר את המטפל המתמחה באמצעי הטיפולי בו הוא חש בנוח להביע עצמו. מטפל בהבעה ויצירה עשוי להתמחות בתחום אחד או יותר של ההבעה היצירתית.
עם התקדמות תהליך הטיפול באמצעים אלו נוצרת גם שיחה אודות היצירות הנוצרות בתהליך הטיפולי וביחד מפרשים המטפל והמטופל את התכנים העולים בטיפול.
טיפול במוסיקה הינו אחד מסוגי הטיפול בהבעה ויצירה. כמו טיפולים אחרים באמצעים אומנותיים מאפשר טיפול במוסיקה ערוץ ביטוי שאיננו מילולי. בטיפול במוסיקה נעשה שימוש בכלי נגינה, ביצירת מוסיקה ובהאזנה למוסיקה. תהליך היצירה של הצלילים- אם בכלי הקשה ואם בכלי נגינה אחרים- מאפשר ביטוי רגשי רחב למי שהערוץ המילולי איננו נוח ומתאים עבורו.
טיפול במוסיקה מסתמך על התפיסה כי מוסיקה היא שפה אוניברסלית. היא שפה שהשימוש בה ספונטני ונלמד במהירות יחסית. מוסיקה שונה מעוררת בנו תחושות שונות. מוסיקה יכולה לעורר ויכולה להרגיע ולהביא למצב מדיטיבי. האזנה למוסיקה עשויה לעורר אותנו נפשית וגופנית ויצירה של צלילים יכולה לשחרר מטענים מודעים ושאינם מודעים מנפשו של האדם. מטפל במוסיקה עושה שימוש בתיאורטיות ובכלים פסיכולוגיים על מנת להבין ולפרש את המשמעויות וההשלכות של הביטוי המוסיקלי הבא לידי ביטוי במפגשים הטיפוליים.
לטיפול במוסיקה יכולות להיות מטרות רגשיות כמו גם שילוב של מטרות מוטוריות, חברתיות, תקשורתיות וקוגניטיביות.
לטיפול במוסיקה יכול לפנות כל אדם ואין צורך בידע מוקדם בנגינה. מטפל במוסיקה הוא מי שסיים לימודים לתואר שני בטיפול במוסיקה או שהוא בעל תואר שני מתחום הטיפול וסיים לימודי הסמכה במסלול דו או תלת שנתי לטיפול במוסיקה.
קרא עוד - טיפול משפחתי