אודות על הספה   |  הרשם לניוזלטר שלנו   |  צור קשר                                                               הרשמה לאינדקס על הספה   |  כניסת מטפלים רשומים   |     על הספה בפייסבוק
לוגו על הספה
חזרה לדף החיפוש   
ליצירת קשר
יעל פלדמן טצה - עו''ס קלינית MSW פסיכותרפיסטית בגישה פסיכואנליטית

יעל פלדמן טצה



עו''ס קלינית MSW פסיכותרפיסטית בגישה פסיכואנליטית



 אבן יהודה,הרצליה,הוד השרון,כפר סבא,נתניה,פתח תקווה,רעננה,אזור השרון,תל מונד

מספר רישיון: 33138

בכמה מילים על יעל פלדמן טצה

עו״ס קלינית ופסיכותרפיסטית בגישה פסיכואנליטית, מלווה ילדים, מתבגרים ומבוגרים בהתמודדות עם קשיים. מטפלת בחרדה, דיכאון, טראומה, אבל ואובדן. מנוסה בעבודה עם ילדים ובני נוער על הרצף האוטיסטי, וליווי בני הגיל השלישי.


תחומי התמחות

חרדה ודיכאון, אבל ואובדן, התמודדות עם משברי חיים וטראומה, טיפול בילדים ומתבגרים, קשיים חברתיים וערך עצמי, עבודה עם ילדים ובני נוער על הרצף האוטיסטי (ASD), הדרכות הורים.

 אזורי טיפול

אבן יהודה,הרצליה,הוד השרון,כפר סבא,נתניה,פתח תקווה,רעננה,אזור השרון,תל מונד

הרימון 16 גן חיים (מושב צמוד לכפר סבא הירוקה) והחרושת 19 אזור התעשיה רעננה (קרוב לכביש 4)

  עברית     ילדים, מתבגרים ומבוגרים
 קליניקה מונגשת  



קצת יותר אודותי

עובדת סוציאלית קלינית ופסיכותרפיסטית בגישה פסיכואנליטית, בעלת ניסיון בעבודה עם ילדים, מתבגרים ומבוגרים במסגרות טיפוליות שונות. לאורך השנים ליוויתי ילדים ובני נוער בהתמודדות עם קשיים רגשיים, חברתיים והתפתחותיים, כולל עבודה עם ילדים ובני נוער על הרצף האוטיסטי והדרכת הוריהם. עבודתי עם אוכלוסיות אלו משלבת ראייה מערכתית, הבנה של עולמו הרגשי של הילד והמתבגר, ושותפות עם ההורים כחלק מהתהליך הטיפולי.

במקביל, אני מלווה מבוגרים ובני הגיל השלישי בהתמודדות עם משברי חיים, חרדה, דיכאון, טראומה, אבל ואובדן. אני מאמינה בטיפול המבוסס על קשר טיפולי בטוח, הקשבה עמוקה והתאמה אישית לצרכים, לקצב ולשלב החיים של כל מטופל. מי שמרגיש קושי, בלבול או צורך לעצור ולהתבונן פנימה מוזמן לפנות ולבדוק יחד האם טיפול יכול להתאים עבורו.

השכלה אקדמית

תואר שני MSW בעבודה סוציאלית במגמת טראומה מאוניברסטת חיפה.


ניסיון מקצועי

במהלך לימודי התואר השני טיפלתי בילדים ובבני נוער במרפאת בריאות הנפש לילד ונוער בחדרה, וכן בנשים בבית החולים הפסיכיאטרי לב השרון, במחלקה סגורה ובמרפאות חוץ. לאחר סיום הלימודים המשכתי בטיפול בבני נוער במסגרת פנימייתית.

בהמשך עבדתי עם ילדים צעירים שאובחנו על הרצף האוטיסטי בגן תקשורת, וכללתי הדרכת הורים כחלק מהתהליך הטיפולי. בנוסף טיפלתי בבני נוער על הרצף האוטיסטי בתפקודים שונים בחטיבה ובתיכון במסגרת עמותת “אותי” והעמותה לילדים בסיכון. כמו כן טיפלתי בילדים, בני נוער ומבוגרים במסגרת ת.ל.מ.
הכשרות מקצועיות:
לימודי פסיכותרפיה פסיכואנליטית תלת שנתים במרכז וויניקוט.
קורס שנתי לטיפול בcbt
טיפול בטראומה מבוסס ACT, מכללת ת.ל.מ
שיטות טיפול בטראומה, מכללת ת.ל.מ
השתלמות ממוקדת בגישת PE לטיפול בטראומה, טבע ומהות-ד"ר נקש
צמיחה פוסט טראומתית, טבע ומהות- ד"ר תולי פלינט
קורסים לטיפול בנפגעי פגיעה מינית, אוניברסיטת חיפה
פגיעה עצמית, המרכז להתמודדות עם פגיעה עצמית-ליטל פלג
טיפול בילדים ונוער עם ASD
תהליכי עיבוד אבל ואובדן, מכללת ת.ל.מ
play therapy, מכללת ת.ל.מ.
קורסים בהדרכת הורים, עמותת "אותי"
מבוא לגישת אייכה לעבודה עם הורים, מכללת אייכה


פנה עכשיו ל יעל פלדמן טצה