פסיכותרפיסטית אינטגרטיבית בגישות ממוקדות רגש וחוויה, עובדת עם מבוגרים ובוגרים צעירים (18 ומעלה), סביב אירועים משבריים, זוגיות, חרדה ודכאון, טראומה
חרדה ופוביה,דיכאון,בעיות משפחתיות וזוגיות,אבל ואובדן,התמודדות עם משברי חיים
טיפול אונליין,גבעתיים,טיפול מוזל,אזור המרכז,רמת גן,תל אביב וגוש דן

מקבלת בקליניקה בגבעתיים (18 ומעלה). פסיכותרפיסטית אינטגרטיבית בגישות ממוקדות רגש וחוויה מאוניברסיטת רייכמן, המרכז הבינתחומי בהרצליה (תואר שני בטיפול בתנועה ומוזיקה M.A). אני מאמינה ביכולת שלנו להשתנוּת ולתנועה. בעיני, הרצון וההחלטה להגיע לטיפול נפשי היא החלטה אמיצה ומשמעותית שמראה על הרצון לחיים טובים, משמעותיים ומיטיבים לעצמנו ולסביבה שלנו.
אני מאמינה כי באמצעות חיבור לתחושות, לרגשות, למחשבות ולרצונות שלנו, ניתן לעשות שינוי משמעותי באופן בו אנו חיים את חיינו. משתמשת בסכמה תרפיה, מיינדפולנס, ו-AEDP - גישות מבוססות מחקר, המחברות לחוויה, לגוף ולרגש על מנת להביא לטרנספורמציה ושינוי משמעותי בחיי האדם.
בתפיסתי, אנו זקוקים ליותר מאשר תובנה והבנה אודות נסיבות חיינו, ואודות הסיבות הטובות שהביאו ליצירת הדפוסים וההתנהגויות אותם אנו רוצים לשנות. גישות מבוססות חוויה מביאות לקדמת הבמה חיבור גם לגוף ולרגש, ורותמות אותם כדי לייצר שינוי אמיתי, עמוק ויציב בתחושות שלנו. שינוי בדרך בה אנו מרגישים ביחס לעצמנו וביחס לאפשרויות שלנו בקשרים עם האנשים הקרובים לנו.
לעתים לא פשוט לעשות זאת לבד, ואף הדרך הטובה ביותר היא לעשות זאת יחד. לכן אני מזמינה לעשות זאת איתי, במשותף, בתוך מרחב בטוח ושמור. נכיר ביחד דרך שיח, דרך מודעות למה שעולה בזיכרון, ברגש, בתחושות הגוף. מזמינה לדרך משותפת בה נצעד יחד ונתאים אותה אלייך.

אני מטפלת נפשית מוסמכת מ- 2013. בעלת תואר שני בטיפול (M.A. בטיפול בתנועה ומוזיקה מדוד ילין). בעלת הכשרה מתקדמת בפסיכותרפיה אינטגרטיבית בתכנית הליבה של הגל החדש באוניברסיטת רייכמן.
במסגרת לימודי המשך למטפלים, למדתי עבודה טיפולית אינטגרטיבית עם הורים במכון מפרשים, כמו גם MBT- טיפול מבוסס מנטליזציה במכון מפרשים. טיפול משולב הורה-ילד- השתלמות דו-שנתית במסגרת משרד החינוך, קורס "נוכחות" מיינדפולנס- בית ספר פסיכו-דהרמה ועוד.
עובדת כיום בקליניקה עם בוגרים צעירים ומבוגרים. אל הקליניקה מגיעים הרבה מבוגרים צעירים (young adults), המתמודדים עם שאלות של בניית החיים על התחומים השונים- מקצועי, זוגי, אישי. פעמים רבות יש מפגש בין אירועי העבר- טראומות ילדות, קשיים חברתיים ועוד, לבין ההווה. החיבור בין העבר להווה משמעותי מאוד בדרך לריפוי ושינוי אמיתי ועמוק. אני משתמשת בטכניקות וגישות המסייעות לעבודה שכזו, דרך הרגש והחוויה שקורית בזמן המפגש.
בעבר, עבדתי בבית החולים דנה לילדים, איכילוב, כרכזת תחום הטיפול וכמטפלת במוזיקה ותנועה. במסגרת העבודה תמיכה בילדים המאושפזים ובמשפחותיהם, החל מתמיכה במצבים רפואיים כרוניים וכלה במתן תמיכה במצבים אקוטיים. כמו כן, עבדתי באלו"ט, האגודה הלאומית לילדים ובוגרים עם אוטיזם, במעון יום טיפולי עם פעוטות והוריהם. קיימתי טיפולים פרטניים, קבוצתיים ודיאדיים- טיפולי הורה-ילד, כמו גם עבודה צוותית מערכתית. בהמשך וכיום, עובדת כמדריכה של מטפלות רגשיות בגני התקשורת של חברת "טיפול-לי", וכמדריכת סטודנטיות ומטפלות בתחילת דרכן. אני מאוד אוהבת את עבודת ההדרכה, ואת התמיכה בגיבוש הזהות המקצועית של מטפלות בתחילת דרכן.
לצד עבודתי הקלינית אני מדריכה מטפלות רגשיות בתחילת דרכן המקצועית. הדרכתי בעבר סטודנטיות לטיפול בתנועה מטעם סמינר הקיבוצים, כמו גם מטפלות בגני תקשורת מטעם אלו"ט. כיום אני מדריכה סטאז'ריות ומטפלות מתחומים שונים במסגרת גני תקשורת בחברת טיפול-לי.
