פסיכולוגית קלינית מומחית בעלת ניסיון רב בטיפול במבוגרים המתמודדים עם קשיים בינאישיים וזוגיים, משברי חיים, דימוי עצמי נמוך, דיכאון, חרדה, ובנשים סביב מעגל הפריון (הריון, לאחר לידה)
קשיים רגשיים, בינאישיים וזוגיים, משברי חיים, דימוי עצמי נמוך, אובדן, דיכאון, חרדה, פוסט טראומה, נשים סביב מעגל הפריון (הריון, אחרי לידה וכו')
תל אביב וגוש דן,מרכז
שמי לירון אהרוני, פסיכולוגית קלינית מומחית, בעלת ניסיון עשיר בטיפול במבוגרים. עובדת בקליניקה פרטית ברמת אביב בתל-אביב.
אני מאמינה כי טיפול נותן לאדם הזדמנות לצאת למסע נפשי, המבוסס על מפגש בינאישי אמפתי ועמוק בין המטפל למטופל, ואשר במסגרתו מתאפשר למטופל להשיג תנועה ושינוי בהיבטי חיים שונים, להפחית כאב או חוויה של חוסר סיפוק ובכך לאפשר התפתחות וצמיחה אישית. אני מאמינה כי מסע נפשי זה צריך להתקיים בתוך מרחב מכיל ובטוח שנוצר בין המטפל למטופל, ובכך מתאפשר שיח כנה וקרוב המבוסס על אמון.
איזה טיפול אני מציעה?
אני מטפלת בגישה פסיכו-דינאמית בטיפולים קצרי טווח ממוקדים וכן בטיפולים ארוכי טווח, ומשלבת בהתאם לצרכי המטופל כלים קוגניטיביים-התנהגותיים (CBT).
אני עובדת עם מטופלים המתמודדים עם קשיים רגשיים, בינאישיים או זוגיים, משברי חיים, לחצים יומיומיים, דימוי עצמי נמוך וכן דיכאון, חרדה, פוסט טראומה והפרעות אישיות.
בפרט אני מטפלת בנשים סביב מעגל הפריון (הריון, דיכאון לאחר לידה וכו').
במקביל לקליניקה, אני עובדת כיום כפסיכולוגית במחלקה סגורה בבית חולים גהה.
בוגרת תואר שני (M.A) בפסיכולוגיה קלינית מאוניברסיטת רייכמן (מ.ר. מומחה 27-140282)
בוגרת תואר ראשון בפסיכולוגיה וכלכלה, אוניברסיטת תל-אביב
בעלת ניסיון קליני טיפולי בעבודה עם מבוגרים מהמוסדות הבאים:
פסיכולוגית במחלקה סגורה למבוגרים, בית חולים גהה.
פסיכולוגית במרפאת מבוגרים, בית חולים גהה.
פסיכולוגית בקליניקת בית הספר לפסיכולוגיה באוניברסיטת רייכמן (המרכז הבינתחומי הרצליה)
עוזרת מחקר במרכז למחקר קליני בין תרבותי של פרופ' אורה נקש, אוניברסיטת רייכמן (המרכז הבינתחומי הרצליה).
Nakash, O., Cohen, M., Aharoni, L., Zur, S., & Nagar, M. (2021). A qualitative study examining the quality of working alliance as a function of the social identifies of clients and therapists during the mental health intake. Qualitative Social Work, 20(4), 1006–1024. https://doi.org/10.1177/1473325020923013