פורום טיפול פסיכולוגי
הפורום מהווה מערכת שאלות-ותשובות עבור הקהל הרחב, המעוניין לקבל מענה לשאלות הנוגעות לטיפול פסיכולוגי במבוגרים.
ניתן לשתף בשאלות ודילמות לגבי טיפול פסיכולוגי, סוג הטיפול ומסגרת הטיפול.
שאלה: טיפול לא מועיל - (יהודה)
שלום ותודה על הצעת הבמה..
אחרי מעט יותר מחצי שנה בטיפול
ללא שום התקדמות
בעיקר תסכול .
ומריבות לאחרונה בעקבות הרעה במצבי .
האם זה נחשב זמן מספק לקבוע בגינו החלפת מטפל ? , האם אני בכלל אמין לראות את מצבי לאשורה כפי שהוא ( חוסר תהליך ,הכל מקוטע , אי אמון ) יש לציין שבאופן כללי אני נחשב לאינטלגנט ומודע מאוד לסביבה .
תשובה: טיפול לא מועיל - (0)
שלום יהודה,
לא אחת מוצא עצמו פורום זה בתפקיד בורר בין מטפלים למטופליהם, כאשר המטופלים באים בטענות למטפליהם על במה זאת. אין ביכולתי לענות לשאלותיך בצורה שתכבד את התהליך שאתה מצוי בו. האם אתה זקוק לגושפנקא מצדי לעזוב את הטיפול? לא אוכל לספק לך אותה.
בברכה,
עמית
פורום טיפול פסיכולוגי
מנוהל ע"י נעה מצגר גרנות, פסיכולוגית קלינית מדריכה בטיפול ואבחון
פסיכולוגית קלינית מומחית עם הסמכה כמדריכה בטיפול ואבחון נסיון של 18 שנה בפסיכותרפיה בקליניקה פרטית ובמסגרות ציבוריות שונות. שילוב של כלים דינאמיים וCBT נסיון רב בטיפול במצבי דיכאון, משברי חיים וקשיים עם נטיה מינית. נסיון רב בטיפול בדיכאון אחרי לידה, ליווי נשים עם קשיי פריון. מדריכה בפסיכותרפיה ובכתיבת מקרים לבחינה.
הפורום מהווה מערכת שאלות-ותשובות עבור הקהל הרחב, המעוניין לקבל מענה לשאלות הנוגעות לטיפול פסיכולוגי במבוגרים.

לחץ כאן לכרטיס המטפל של נעה
ניתן לשתף בשאלות ודילמות לגבי טיפול פסיכולוגי, סוג הטיפול ומסגרת הטיפול. ההשתתפות באתר אנונימית. כל שאלה שתועלה לאתר תעבור קודם סינון על-ידי מנהלי הפורום, הרשאים להחליט שלא לפרסמה, או למחוק הודעה/שאלה שכבר פורסמה.
התייעצות דרך הפורום אינה מהווה תחליף לטיפול או להתייעצות מלאה עם איש מקצוע