פורום טיפול פסיכולוגי
הפורום מהווה מערכת שאלות-ותשובות עבור הקהל הרחב, המעוניין לקבל מענה לשאלות הנוגעות לטיפול פסיכולוגי במבוגרים.
ניתן לשתף בשאלות ודילמות לגבי טיפול פסיכולוגי, סוג הטיפול ומסגרת הטיפול.
שאלה: שאלה מסקרנת אותי מאוד - (יוגב)
היי, אני בן 30 ואני מרגיש שאני משתף את הזולת ואת החברה בפרטים אישיים שלי למרות שלא ביקשו ממני. לעיתים, זה גורם לקרבה וחברות. הבעיה נמצאת בתחילת קשר זוגי בה אני משתף ושופך החוצה מידע רב עליי ללא הפסקה. כמובן, כל המידע הוא אמת ומרשים. לא ברור לי מה הסיבה שאדם חושף בתחילת קשר עם בת זוג זרה את כל הקלפים והמידע עליו? אשמח להבין התנהגות כזו? אני מנסה להימנע מכך אבל זה חזק ממני. תודה רבה . יום נעים.
תשובה: שאלה מסקרנת אותי מאוד - (0)
שלום יוגב,
אי אפשר לענות על שאלה כזו במייל. התשובה היא אצלך, ותצטרך לעבור תהליך (אולי בעזרת טיפול נפשי) כדי להבין את הצורך שאתה מתאר.
באופן כללי, אוכל רק להגיד שהתיאור של פעולה חוזרת שאתה לא יכול לעצור, מעיד ככל הנראה על חרדה, וכן על שחזור כלשהו של צרכים במערכת היחסים הזוגית.
אם זה ממשיך להטריד אותך, אני מציע לפנות לטיפול מקצועי.
בברכה
שחף
פורום טיפול פסיכולוגי
מנוהל ע"י נעה מצגר גרנות, פסיכולוגית קלינית מדריכה בטיפול ואבחון
פסיכולוגית קלינית מומחית עם הסמכה כמדריכה בטיפול ואבחון נסיון של 18 שנה בפסיכותרפיה בקליניקה פרטית ובמסגרות ציבוריות שונות. שילוב של כלים דינאמיים וCBT נסיון רב בטיפול במצבי דיכאון, משברי חיים וקשיים עם נטיה מינית. נסיון רב בטיפול בדיכאון אחרי לידה, ליווי נשים עם קשיי פריון. מדריכה בפסיכותרפיה ובכתיבת מקרים לבחינה.
הפורום מהווה מערכת שאלות-ותשובות עבור הקהל הרחב, המעוניין לקבל מענה לשאלות הנוגעות לטיפול פסיכולוגי במבוגרים.

לחץ כאן לכרטיס המטפל של נעה
ניתן לשתף בשאלות ודילמות לגבי טיפול פסיכולוגי, סוג הטיפול ומסגרת הטיפול. ההשתתפות באתר אנונימית. כל שאלה שתועלה לאתר תעבור קודם סינון על-ידי מנהלי הפורום, הרשאים להחליט שלא לפרסמה, או למחוק הודעה/שאלה שכבר פורסמה.
התייעצות דרך הפורום אינה מהווה תחליף לטיפול או להתייעצות מלאה עם איש מקצוע