אודות על הספה   |  הרשם לניוזלטר שלנו   |  צור קשר                                                               הרשמה לאינדקס על הספה   |  כניסת מטפלים רשומים   |     על הספה בפייסבוק
לוגו על הספה
חזרה לדף החיפוש   
ליצירת קשר
איילת חן כהן - מטפלת באמנות ופסיכותרפיסטית יונגיאנית

איילת חן כהן



מטפלת באמנות ופסיכותרפיסטית יונגיאנית



 טיפול אונליין,יבנה,נס ציונה,רחובות,אזור השפלה

בכמה מילים על איילת חן כהן

מטפלת באמנות ופסיכותרפיסטית יונגיאנית למבוגרים וצעירים (16+), הקהילה הגאה והגיל השלישי


תחומי התמחות

דיכאון,בעיות משפחתיות וזוגיות,אבל ואובדן,לקויות למידה קשב וריכוז,התמודדות עם משברי חיים

 אזורי טיפול

טיפול אונליין,יבנה,נס ציונה,רחובות,אזור השפלה

רחובות  טיפול לקהילה הגאה

  עברית     נוער מעל 16 ומבוגרים
 קליניקה מונגשת   אונליין  



קצת יותר אודותי

אני מטפלת באמנות חזותית ופסיכותרפיסטית יונגיאנית, מטפלת בצעירים ומבוגרים, עם ניסיון רב בעיקר בליווי נשים בתהליכים סביב חרדה, טראומה ומשברי חיים ומסייעת להן להבין את עצמן טוב יותר, לפתח תחושת מסוגלות ולבנות בסיס רגשי יציב יותר. העבודה שלי מתמקדת בהבנה מעמיקה של הקשיים לצד התמקדות בכלים מעשיים שמקדמים שינוי. הטיפול שלי משלב כלים מגישת DBT ( טיפול דיאלקטי -התנהגותי), נעזרת בכלים מעולמות המיינדפולנס והזן. בשיח פתוח, לא שיפוטי, המאפשר להתבונן בקשיים ובשילוב סמבולים ויצירתיות .

השכלה אקדמית

אני בוגרת תואר ראשון בסוציולוגיה ,החוג למדעי החברה מהאוניברסיטה הפתוחה, תואר שני בטיפול באמנות חזותית ממכללת בית ברל.
סיימתי לימודים מתקדמים בבית הספר לפסיכותרפיה יונגיאנית בבית הספר לעבודה סוציאלית באוניברסיטת בר אילן. במקביל רכשתי הכשרה מקצועית בטיפול דיאלקטי-התנהגותי (DBT)
בנוסף, אני מדריכת הורים ומטפלת דיאדית, בעלת הכשרה רבה מעולמות המיינדפולנס והזן.


ניסיון מקצועי

לאחר תואר שני בטיפול באמנות ולימודי פסיכותרפיה יונגיאנית, והתמחות במרפאה לבריאות הנפש , פיתחתי עניין עמוק בטיפול במבוגרים המתמודדים עם חרדה ודיכאון, תוך התמקדות בטיפול בנשים סביב משברי חיים וטראומה.


איגודים מקצועיים

יהת יצירה הבעה ותרפיה   האגודה הישראלית לטיפול DBT


פנה עכשיו ל איילת חן כהן