אני מאמינה בסגולתו של קשר טיפולי עמוק ומכיל לייצר הקלה משמעותית במכאובים וקשיים, וכן באפשרותו לייצר אפיקים חדשים של הרגשות, הבנות והתנהגויות.
דיכאון, בעיות במיניות וזהות מינית ומגדרית, פוסט-טראומה, פוסט-טראומה מורכבת, התמודדות עם משברי חיים
שמי ענבל ואני פסיכותרפיסטית פסיכודינמית המתמחה בעבודה עם טראומה, משברי חיים ודילמות הקשורות למיניות ומגדר. הטיפול שאני מציעה מכוון למקום הרגשי בו נמצא המטופל, ללא שיפוטיות ודעות קדומות, יחד עם הקשבה, התבוננות משותפת והכלה. אני מאמינה ויודעת כי קשר טיפולי מתאים ומזין מביא להקלה משמעותית בחיי הנפש ומאפשר צמיחה וגדילה בתחומים שונים בחיים.
אני בעלת דוקטורט מהמחלקה לפסיכואנליזה ופרשנות באוניברסיטת בר-אילן, תואר שני בטיפול רגשי-הבעתי ובוגרת תוכנית תלת שנתית בפסיכותרפיה פסיכואנליטית. כמו כן עברתי השתלמויות שונות בגישות טיפוליות מתחום ה-cbt, מוסמכת בשיטת סכמה תרפיה ואני ממשיכה להעמיק ולהתעדכן בשיטות טיפול אפקטיביות.
אני עובדת עם מתבגרים ומבוגרים בקליניקה פרטית, בשירותי הטיפול והייעוץ של הבית הפתוח לגאווה וסובלנות בירושלים ובעלת ניסיון הכשרתי ממושך בתחום בריאות הנפש.
משמשת כספקית שירות של משרד הביטחון, של אגף השיקום בביטוח הלאומי ושל מפנה (מערך סיוע רגשי ונפשי עבור רופאות ורופאים).