אודות על הספה   |  הרשם לניוזלטר שלנו   |  צור קשר                                                               הרשמה לאינדקס על הספה   |  כניסת מטפלים רשומים   |     על הספה בפייסבוק
חזרה לדף החיפוש   
ליצירת קשר
שירלי חמודות ליבט - מטפלת זוגית ומשפחתית מוסמכת, מומחית לטראומה ו-EMDR

שירלי חמודות ליבט



אנגלית

מטפלת זוגית ומשפחתית מוסמכת, מומחית לטראומה ו-EMDR



 טיפול אונליין, הרצליה, ירושלים, מודעין, נתניה, רעננה, תל אביב וגוש דן

בכמה מילים על שירלי חמודות ליבט

מטפלת זוגית ומשפחתית מוסמכת (LMFT), מטפלת EMDR, מומחית לטיפול בטראומה, PTSD, חרדה ודיכאון, עם כ־20 שנות ניסיון.


תחומי התמחות

EMDR, טראומה מורכבת, PTSD, חרדה, דיכאון, טיפול זוגי, אבל ואובדן, משברי חיים, פסיכותרפיה בסיוע קטמין (Ketamine Assisted Psychotherapy)

 אזורי טיפול

טיפול אונליין , הרצליה , ירושלים , מודעין , נתניה , רעננה , תל אביב וגוש דן

אונליין

  אנגלית     18 ומעלה



קצת יותר אודותי

אני מטפלת זוגית ומשפחתית מוסמכת בארצות הברית (LMFT), מטפלת EMDR, עם כ־20 שנות ניסיון בליווי מבוגרים וזוגות. אני מתמחה בטיפול בטראומה, PTSD, חרדה, דיכאון, אבל ואובדן ומשברי חיים.

אני מאמינה שגם אחרי טראומה, אובדן או תקופות קשות, אפשר למצוא מחדש תחושת ביטחון, חיבור ותקווה. בעיניי, טיפול הוא מרחב בטוח שבו אפשר לעצור, להבין את השפעת העבר, ולהתחיל ליצור שינוי אמיתי ומתמשך.

אני מוסמכת ב־EMDR ובפסיכותרפיה בסיוע חומרים פסיכדליים (Psychedelic Assisted Therapy), ומשלבת EMDR עם טיפול בסיוע קטמין (Ketamine Assisted Psychotherapy) במקומות שבהם הדבר מותר ובהתאם למסגרת החוקית.

הגישה הטיפולית שלי משלבת EMDR, כלים סומטיים, CBT, DBT ומיינדפולנס, תוך התאמה לצרכים הייחודיים ולקצב של כל מטופל. מטרתי היא לעזור לאנשים להשתחרר מהשפעת חוויות העבר, להפחית חרדה ומצוקה, לחזק את החוסן הנפשי ולהרגיש מחוברים יותר לעצמם ולאנשים החשובים להם.

אני מציעה טיפול אונליין בעברית ובאנגלית למטופלים בישראל וברחבי העולם. מתוך הערכה עמוקה לשירותם, חשוב לי להנגיש טיפול לחיילי וחיילות צה״ל, חיילים בודדים ואנשי מילואים, ואני משתדלת להציע תעריף מופחת כאשר הדבר מתאפשר.

השכלה אקדמית

אוניברסיטת קליפורניה סטייט, לוס אנג'לס (California State University, Los Angeles): תואר שני בטיפול זוגי ומשפחתי (M.S.)
אוניברסיטת קליפורניה בסן דייגו (UC San Diego): תואר ראשון בפסיכולוגיה (B.S.)
הסמכה ב־EMDR
הסמכה בפסיכותרפיה בסיוע חומרים פסיכדליים (Psychedelic Assisted Psychotherapy)


ניסיון מקצועי

כ־20 שנות ניסיון בטיפול במבוגרים ובזוגות בארצות הברית. מתמחה בטיפול בטראומה, PTSD, חרדה, דיכאון, אבל ואובדן, וטיפול זוגי. מטפלת מוסמכת ב־EMDR ובפסיכותרפיה בסיוע חומרים פסיכדליים, עם ניסיון בעבודה עם אוכלוסיות מגוונות, כולל אנשי צוות רפואי, משפחות ומשברי חיים. מציעה טיפול אונליין בעברית ובאנגלית.


פנה עכשיו ל שירלי חמודות ליבט








התוכן המפורסם בדף זה אודות המטפל הינו באחריות המטפל בלבד